Akademik Personel İlanları

Üniversitemize Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanları alınacaktır.

Ön başvurular için sadece YÖK Formatlı Özgeçmiş'inizin bir örneğini elektronik ortamda info@akev.edu.tr adresine göndermeniz yeterlidir.

Detaylı bilgi için;

Telefon: 444 1 264

e-mail: info@akev.edu.tr

Adres: Kadriye Mah. Celal Bayar Cad. No:5-6 Serik/ANTALYA

Bölüm/Program

Unvan

Sayı

Aranan Şartlar

İletişim Tasarımı Bölümü

/

İletişim Tasarımı, Görsel İletişim Tasarımı, Sanat ve Tasarım ya da Grafik Tasarımı alanlarından birinde lisans, yüksek lisans ya da doktora yapmış olmak

İşletme Bölümü

/

Yönetim ve Organizasyon alanında doktora yapmış olmak veya Muhasebe ve Finans alanında doktora yapmış olmak.

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü

/

Üniversitelerin iletişim fakültesi/güzel sanatlar fakültesi radyo, televizyon ve sinema/ sinema televizyon bölümlerinde doktora yapmış olmak.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

/

Turizm İşletmeciliği, Gıda Mühendisliği veya Gastronomi alanlarından birinde lisans üstü düzeyde mezun olmuş olmak ve yiyecek-içecek alanında sektör tecrübesine sahip olmak veya bu alanda akademik çalışmalar yapmış olmak.

Sosyoloji Bölümü

/

Sosyoloji alanında doktora yapmış olmak.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Öğretim Görevlisi Chef

/

Gastronomi ve/veya Beslenme ve Diyetetik bölümlerinden lisans veya yüksek lisans mezunu olmak. Gastoronomi alanında 5 yıllık deneyime sahip olmak.

İnşaat Teknolojileri Programı

/

İnşaat mühendisliği lisans mezunu olup, ulaştırma anabilim dalında tezli yüksek lisans yapmış olmak

İnşaat mühendisliği lisans mezunu olup, 2 yıl belgelenebilir tecrübeye sahip olmak ve ulaştırma anabilim dalında tezli yüksek lisans yapıyor olmak.

Adalet Programı

/

Hukuk bölümünden lisans mezunu olup, belgelendirmek koşulu ile lisans mezuniyeti sonrasında alanında en az 2 yıl deneyimli olmak veya yüksek lisans mezunu olmak.

Sosyoloji Bölümü

Araştırma Görevlisi

/

Sosyoloji alanında lisans mezunu olmak. Sosyoloji alanında belgelendirmek koşulu ile lisans mezuniyeti sonrasında alanında en az 2 yıl deneyimli olmak veya yüksek lisans mezunu olmak.

Sosyal Hizmetler Programı

/

Sosyal Hizmet bölümü lisans mezunu olmak ve alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak veya belgelendirmek kaydıyla alanında en az 2 yıl tecrübeli olmak.

29-06-2018