Antalya AKEV Üniversitesi, 2017

SİRHA 2017

Yöresel mutfak konseptleri ve özel konferanslarla sektöre değer katan bir platform olan SİRHA 2017’ye tüm akademik çalışanlarımız ve 34 öğrencimiz ile katılmış bulunmaktayız.  Sektörün karar vericileri ve basın tarafından yoğun ilgi gösterilen uluslararası etkinliklerle dolu olan bu fuarda öğrencilerimiz sektörün önde gelenleri ile tanışma, iletişim kurma ve gastronomik faaliyetlerde bulunma gibi aktiviteleri ilk kez deneyimlemiş oldular.

Sanatın Tarihsel Serüvenine Yolculuk

Üniversitemiz Sanat ve Tasarım Fakültesi öğrencileri Antalya Müzesini gezdiler. Üniversitenin Radyo, Televizyon Sinema ve Mimari Restorasyon Bölümlerinin katıldığı müze gezisinde öğrencilerimiz, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkarılan ancak yakın zamanda ülkemize getirilerek Antalya Müzesinde sergilenen Herakles Lahidine ve yine aynı şekilde müzeye kazandırılan Yorgun Herakles Heykeline büyük ilgi gösterdiler.

Prof.Dr.Hayati AKTAŞ Üniversitemize Rektör Olarak Atandı

Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 130’uncu ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13’üncü maddeleri uyarınca, Mütevelli Heyetinin teklifi ve Yükseköğretim Kurulunun olumlu görüşü üzerine; vekaleten Rektörlük görevini sürdürmekte olan Prof.Dr. Hayati AKTAŞ'ı üniversitemiz Rektörü olarak atadı.

Rektör Prof. Dr. Hayati AKTAŞ, Antalya Büyük Şehir Belediye Başkanı'nı Makamında Ziyaret Etti

Antalya AKEV Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayati Aktaş,  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel‘ i makamında ziyaret etti.

Antalya AKEV Üniversitesinde Kayıt Heyecanı

2015 yılında kurulan Antalya AKEV Üniversitesi (Antalya Kültür ve Eğitim Vakfı Üniversitesi) 14.08.2017 Pazartesi itibari ile ilk öğrencilerine kavuştu.

Antalya AKEV Üniversitesinden Merhaba!

AKEV’in kurucusu olduğu Antalya AKEV Üniversitesi, Harrington Park Otel’de yapılan tanıtım toplantısı ve dayanışma gecesinde Antalyalılara “merhaba” dedi. Muhteşem organizasyon Antalya’nın iş, sosyal yaşamının önde gelen isimlerinin yanı sıra yerel yöneticiler, siyasiler, Antalya Akev Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyeleri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Antalya AKEV Üniversitesi Birleşmiş Milletler’de

Yeni kurulmasına rağmen uluslararası alanda faaliyetlerine başlayan Antalya AKEV Üniversitesi Birleşmiş Milletler’de devam eden “Küresel Güvenli ve Düzenli Göç Anlaşmasının” hazırlık sürecinde Türkiye’den akredite olan iki üniversiteden biri oldu.

Antalya AKEV Üniversitesi Sırbistan'da

Sırbistan'nın Novi Sad şehrinde Educons Üniversitesinin evsahipliğinde Sakarya Üniversitesi,Manisa Celal Bayar Üniversitesi,Makedonya Uluslararası Vizyon Üniversitesi ve Antalya AKEV Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirdiğimiz “3rd INTERNATIONAL CONGRESS ON ECONOMICS AND BUSINESS (ICEB 2017)' in açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Hayati AKTAŞ yaptı. Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Sadık Rıdvan Karluk uluslararası kongreye konuşmacı olarak katıldı.

Antalya AKEV Üniversitesi Valilikte

Antalya AKEV Üniversitesi Mütevelli Heyeti ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Valisi Muammer Türker’i ziyaret ederek üniversite çalışmaları hakkında bilgi verdi. Mütevelli Heyet Üyesi Hasan Subaşı Antalya AKEV Üniversitesinin tüzel kişilik kazanma aşamasına kadar geçen süreci Vali Muammer TÜRKER’e özetleyerek aktardı.

AKEV'de Genel Kurul Heyecanı

Antalya Kültür ve Eğitim Vakfının 28. Olağan Genel Kurul Toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Genel Kurulda yeterli çoğunluğa ulaşılmasının ardından toplantı başladı. Divan başkanlığı Orhan Tolunay’ın yaptığı Genel Kurulda Yönetim Kurulu 2015 yılı faaliyet raporlarını Genel Kurula sundu.

Img

Yükleniyor