Antalya AKEV Üniversitesi, 2017

Antalya AKEV Üniversitesinden Merhaba!

08.08.2017

Yapılaşma ve bürokratik çalışmaların nereden nereye geldiğini anlatan bir video sunumu ile başlayan program, Antalya AKEV Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selahattin Çiçek’in açılış konuşmasıyla devam etti. Sekiz yıllık süreç ve yaşanan onca sıkıntıya, zorluklara rağmen yeni eğitim-öğretim yılında öğrenci kabulüne başlamak istediklerinin altını çizen Çiçek, “Antalya AKEV Üniversitesi ezberleri bozacak bir yapıyla, Antalyalıların ve hayırseverlerin gücüyle, yeni bir ekol olma hedefiyle eğitime başlayacak. Bu anlayış ve felsefemiz pek yakında birçok eğitim kurumuna örnek teşkil edecektir. AKEV, bunu geçmişte yaptı. Amacımız eğitimde, sanatta, sporda, bilimde gençlerimizin önünü açmak ve ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmasına katkı koymaktır. Bunu hep birlikte başaracağız.” sözleriyle duygularını belirtti.

Gecenin ilerleyen saatlerinde TRT İzmir Radyosunun başarılı yorumcusu Türk Halk Müziği Sanatçısı Ali Çakar sahne aldı. Türküleriyle davetlilerinin büyük beğenisini kazanan Çakar için alkışlar eksik olmadı.

Img

Yükleniyor