Antalya AKEV Üniversitesi, 2017

SİRHA 2017

19.11.2017

Yöresel mutfak konseptleri ve özel konferanslarla sektöre değer katan bir platform olan SİRHA 2017’ye tüm akademik çalışanlarımız ve 34 öğrencimiz ile katılmış bulunmaktayız.  Sektörün karar vericileri ve basın tarafından yoğun ilgi gösterilen uluslararası etkinliklerle dolu olan bu fuarda öğrencilerimiz sektörün önde gelenleri ile tanışma, iletişim kurma ve gastronomik faaliyetlerde bulunma gibi aktiviteleri ilk kez deneyimlemiş oldular.
Ayrıca dünyanın en prestijli şef yarışması Bocuse d’Or’un Türkiye şampiyonu Sirha’da belli oldu. Türkiye’nin en önemli şeflerinin ve sektörel basının yakından takip ettiği yarışmanın birincisi Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek. Öğrenciler yarışan adayları gözlemleyip  bu tür yarışmaların  nasıl yapıldığını gözlemlemiş oldular. Bir çok ulusal ve uluslararası firmaları ve   şefleri tanıma fırsatı buldular.

 

Img

Yükleniyor