AKEV Üniversite "AKEV LİG" Futbol Turnuvasında Final Heyecanı

ŞAMPİYON HARBİ MİLAN

Antalya Akev Üniversitesi Kadriye kampüsü ana yerleşkesinde final heyecanı büyük ilgi ve heyecanla başladı… Uzi FC ve Harbi Milan’ın kozlarını paylaştığı maçta, eski Türk hakemi Selçuk Dereli düdük çaldı.Nefes kesen mücadelenin sıcak altında oynanması her ne kadar sahadakileri zorlasa da seyircilerin desteği ile coşkulu bir mücadele yaşandı.  Maçın sonunda Harbi Milan rakibi UZI FC’ yi 7-5 mağlup etmeyi başararak altın madalyanın sahibi oldu.3’.lük maçında Bağımlıspor ile Haddini Bilbao karşı karşıya geldi, Bağımlıspor ilk yarısını 6-2 kaybettiği maçı 2. yarıda efsane bir mücadele ile geri dönüş yaparak 10’a 9 galip geldi ve 3.lüğün sahibi oldu. Maçların tamamlanmasının ardından genel sekreterlik dekanlık ve öğretim görevlileri tarafından madalyalar sahibini buldu.