course_img_big
31 Ekim 2019 31 Ekim 2019
12:45 13:45

2019-2020 Eğitim - Öğretim döneminin ilk “GastroTalks” etkinliği dün gerçekleşti!

Antalya AKEV Üniversitesi İbrahim COŞKUN Konferans Salonu’nda Gastronomi bölümü öğrencileri ve ekmeğe ilgi duyan akademisyenlerimizin katılımı ile Eğitmen Şef Ömer TEKGÜL  “Artısan Ekmekler” sunumunu yaptı.
 
Şef Ömer TEKGÜL, konuşmasında ülkemizde hangi bölgelerde ne tür buğdayların yetiştiği, maya çeşitleri ve faydaları, tarımda buğday üretiminin nasıl arttırılabileceği ve bu hususta kendi bireysel çabalarını bizlerle paylaştı.
 
TEKGÜL’ün söyleşinin sonunda ekşi maya ile siyez unundan ekmek hamuru yapımını göstermesi, katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.