course_img_big
10:55 18:55

ÜSTÜN YETENEKLİ ÇOCUKLAR ANTALYA AKEV ÜNİVERSİTESİ’NDE BULUŞTU

Bu çocuklar bir harika!

Antalya AKEV Üniversitesi’nin gerçekleştirdiği "Üstün Yetenekliler Antalya Kasım Tatili Kampı" yarınlarımız için moral verdi. 18 Kasım Pazartesi günü başlayan Üstün Yetenekliler Eğitimi Semineri Drone göstersi ve fidan dikim etkinliği ile başladı. UYCEP Akademik Danışmanı Sn. Doç. Dr. Çağlar ÇETİNKAYA’nın Konuşması ile devam eden etkinliğimizde Antalya AKEV Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Kamile Perçin AKGÜL ve AKEV Başkanı Sn. Ekrem ÇALKILIÇ konuşmalarını gerçekleştirdi. Üstün Yetenekliler Eğitiminde Güncel Gelişmeler” Semineri I. Bölüm Çağlar Çetinkaya&Okan Özbay moderatörlüğünde yapıldı. Üstün Yetenekliler Eğitiminde Güncel Gelişmeler” Semineri II. Bölüm ve Soru-Cevap şeklinde devam etti. Kapanış konuşması ve sertifika dağıtımından sonra etkinliğimiz bugünlük sona erdi. 23 Kasım'a kadar sürecek kampımıza basının yoğun ilgisi vardı. Diğer detayları etkinlikler gerçekleştikçe sizlerle paylaşacağız. Takipte kalın :)