Rektörümüze Nezaket Ziyareti

Akdeniz Üniversitesi Serik Gülsüm-Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serdar Selim ve İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ayten Yağmur, Rektörümüz Prof. Dr. Kamile Rerçin Akgül’e makamında nezaket ziyaretinde bulundular.

Rektör Akgül, yeni akademik yılda Antalya AKEV Üniversitesi’nin başarılarının devamını dileyen Serdar Selim ve Ayten Yağmur’un ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade etti.

Bilgi çağının gerektirdiği teknoloji ve donanımı üretme yeteneğine sahip, nitelikli insanları yetiştirmenin öneminin dile getirildiği görüşmede şehrin ticari hayatına katkı sağlayacak projelerin altyapı çalışmaları da değerlendirildi.

Dr. Öğretim Üyeleri Selim ve Yağmur, misafirperverliğinden dolayı Prof. Akgül’e teşekkür ederek kendisine ve tüm Antalya AKEV Üniversitesi ailesine başarılı bir eğitim yılı geçirmeleri temennisinde bulundu.