Yeni Akademik Yıl Başladı

Bu yıl eğitim öğretimde 3. Yaşını kutlayan Antalya AKEV Üniversitesi ailesi 2019-2020 akademik yılına “merhaba” dedi.

Üniversitemiz kampüsünde bugün gerçekleşen 2019-2020 akademik yılı açılış töreniyle yeni eğitim-öğretim dönemi başladı. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kamile Perçin Akgül’ün açılış konuşmasını yaptığı törende okulumuz idari ve akademik kadrosu, öğrenci ve velilerle birlikte yeni akademik yıla başlamanın heyecanını yaşadı.

Yeni akademik yılda öğrencilerimizin yaşadığı heyecanı tüm AKEV ailesi olarak paylaşmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Prof. Akgül “İçinde bulunduğumuz çağın gerekliliklerine uygun eğitim anlayışını benimsedik. Bunun için okul kaynaklarımızı öğrencilerimizin de bu gereklilere ulaşabilecekleri uygun bir eğitim içeriğiyle yeniden hazırladık.” dedi.

Kültürel ve yaşamsal zenginliğimize yeni zenginlikler katmaktan duyduğumuz hazla, bugün öğrendiklerimizi hayatımıza nasıl aktarabileceğimiz kaygısını taşıyarak hareket etmemiz gerektiğini ifade eden Prof. Akgül ‘bugün bilgiye sahip toplumların tarihsel olarak belirleyiciliğine işaret etti.’